Een paar woorden over

wie we zijn 

Wintel - World Internet Telecommunication - werd opgericht op 11 november 1998 door drie broers die dezelfde passie delen om meer te leren over nieuwe en innovatieve technologie en deze te introduceren.

We surften op internet met één computer en een internetaccount en waren verbaasd over de talloze mogelijkheden die de wereld te bieden had. Deze mogelijkheden wilden we ook introduceren in Suriname. We vonden ons allereerste product dat een nieuwe technologie was genaamd VOIP. Deze technologie maakte het voor klanten mogelijk om hun stem via het internet te plaatsen waardoor goedkoop internationaal gebeld kon worden. 

Na vele onderhandelingen zijn we erin geslaagd om een partnerschap met dit bedrijf aan te gaan en hebben we ons eerste VOIP-telefoontje van Suriname naar Amerika gevoerd.  Dit telefoontje veranderde ons leven en we wilden deze nieuwe en opwindende technologie delen met andere bedrijven.  

Ons eerste VOIP-gesprek legde de basis om op zoek te gaan naar andere technologie. Niet lang daarna vestigde ons bedrijf zich als een professioneel ICT-bedrijf met toonaangevende partnerschappen. Grote ondernemingen en bedrijven maken gebruik van onze producten en expertise en we zijn er trots op dat ze onze klanten zijn.  

Vandaag de dag worden we nog steeds erkend als het eerste bedrijf dat VOIP gesprekken lanceerde in Suriname. 

Onze Visie

Wintel Staat met haar innovatieve technologie vooraan

op de markt

Onze Missie

Wintel biedt intelligente producten en diensten aan die naadloos integreren in uw onderneming.

Belangrijkste voordelen voor onze klant 

Wanneer u Wintel als uw ICT Partner kiest, profiteert u van een ervaren Support Team dat met u samenwerkt om uw doelen te bereiken. We zijn gedreven om voorop te staan in de markt en de nieuwste ICT-behoeften bij te houden en tegelijkertijd nieuwe en innovatieve oplossingen voor uw bedrijf te introduceren.  

Technische ervaring

We zijn goed getraind in een verscheidenheid aan besturingssystemen, netwerken en databases. Opgericht in 1998 en meer dan 24+ jaar ervaring, gebruiken we deze expertise om onze klanten te helpen met een verscheidenheid aan kleine tot middelgrote projecten. Hoge ROI

Veel bedrijven vinden dat constant onderhoud hun budget voor nieuwe technologie aanvreet. Door uw IT-beheer aan ons uit te besteden, kunt u zich concentreren op waar u het beste in bent: uw bedrijf runnen.
Tevredenheid Gegarandeerd


Ons doel is om een ervaring te bieden die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Ongeacht het budget, we zijn trots op het bieden van professionele klantenservice.


Partners

Onze partners spelen een belangrijke rol bij het draaiende houden van uw bedrijf en tegelijkertijd de operationele kosten laag te houden.