• WiFi door Ubiquity

    Wintel is gespecialiseerd in het opzetten en programmeren van alle Ubiquity WiFi producten zoals Access Points, Controllers en Gateways. Kies ons voor als uw partner voor uw Hotel en Evenement WiFi behoefte.

Ubiquity WiFi

Tegenwoordig is WI-FI het basisdieet geworden voor onze internetnetwerkbehoeften. Het wordt veel gebruikt vanwege het gemak in ons dagelijks leven, maar soms kan het extreem traag zijn en zoals de meeste bekende oplossingen komen met het constant opnieuw opstarten van uw netwerkapparaat in de hoop de snelheid te verhogen. Tegenwoordig kunnen consumentenapparaten onbeperkte functionaliteit (breedband) bieden voor internet, of het nu op kantoor, industrieel en thuisgebruik is. Het antwoord is Ubiquiti Unifi.

Onze Beste Sellers

Access Point WiFi 6 Long-Range

Het Access Point WiFi 6 Long-Range (U6 LR) is een krachtig toegangspunt dat krachtige, vier-stream WiFi 6-dekking biedt aan bedrijfsnetwerken. De U6 LR kan een totale doorvoersnelheid tot 3 Gbps bereiken met zijn 5 GHz (4x4 MU-MIMO en OFDMA) en 2,4 GHz (4x4 MIMO) banden. Het heeft ook een zijwaarts, naar beneden gekanteld antennepatroon om het dekkingsgebied uit te breiden. Geschikt voor Hal en open ruimtes.

Access Point In-Wall HD

De Access Point In-Wall HD (UAP IW HD) is een dual-band, 802.11ac WiFi-toegangspunt dat kan worden aangesloten op elk niet-AC-stopcontact. De UAP IW HD kan een totale doorvoersnelheid van 2+ Gbps bereiken met zijn 5 GHz (4x4 MU-MIMO) en 2,4 GHz (2x2 MIMO) banden, waardoor hij meer dan 200 gelijktijdig verbonden clients kan ondersteunen. Dit toegangspunt wordt aangedreven door 802.3af PoE* en is uitgerust met (5) GbE RJ45-poorten. Geschikt voor hotel / appartementen kamers.

Dream Machine Special Edition

De Dream Machine Special Edition (UDM SE) is een unifi OS-console van bedrijfsniveau die zowel huis- als bedrijfseigenaren kan helpen hun netwerken naadloos te schalen en te beheren met snelle, dual-WAN-connectiviteit (10G SFP + en 2,5GbE RJ45-poorten), een Gigabit, PoE-switch en een netwerkvideorecorder (NVR) met 128 GB interne opslag. Aangedreven door UniFi OS, geeft de UDM SE u volledige controle over al uw UniFi-apparaten, inclusief toegangspunten, Protect-camera's, Talk-telefoons en Access-lezers. Het is ook een toekomstbestendige console, omdat deze alle aankomende UniFi OS-applicaties kan uitvoeren. Ontworpen voor end-to-end eenvoud, beschikt de UDM SE over een geïntegreerde Bluetooth-radio die het initiële installatie- en configuratieproces stroomlijnt, dat binnen enkele minuten kan worden voltooid met de UniFI Network-applicatie (web of mobiel).

Vraag ons naar enkele casestudy's en neem contact met ons op voor een gratis opmeting en offerte. 

Contact ons