• Yealink is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Unified Communication & Collaboration Solutions, gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerking, toegewijd om elke persoon en organisatie te helpen de kracht van "Easy Collaboration, High Productivity" te omarmen. Yealink staat op nummer 1 in het wereldwijde marktaandeel van IP Phone en is de Top 5-leider in de markt voor videoconferenties.

"Gebruik Yealink IP Phones met Yeastar IPPBX Systemen en ontsluit het volledige potentieel van zakelijke communicatie"

Hier zijn onze bestsellers

Yealink Conference Room Team Solutions

Yealink-videoapparaatoplossingen voor Microsoft Teams, waardoor uw bedrijf sterker wordt. In de moderne vergaderruimte voor teams hebben organisatiemedewerkers de neiging om te communiceren en samen te werken met videovergaderingen.
Een videovergadering zorgt niet alleen voor directe samenwerking en communicatie, maar bevordert ook de productiviteit en leidt soms tot innovaties in teamwerk.
Yealink Teams room system-oplossingen zijn volledig geïntegreerd met Microsoft Teams en bestrijken alle afmetingen van de vergaderruimte. Ze worden geleverd met een volledig pakket aan apparaten, inclusief alles wat u nodig heeft voor een Microsoft Teams-vergaderruimte. De oplossingen zijn gebruiksvriendelijk met eersteklas video- en audio-ervaring en maken teamwerk efficiënter en samenwerkingsgericht in alle vergaderruimten.

Yealink VP59

Uitgelijnd met een volledig verstelbaar scherm, kan de T5 Business Phone-serie gemakkelijk voldoen aan de kijkbehoeften onder verschillende hoeken en onder verschillende lichtomstandigheden en biedt ten slotte een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Yealink SIP - T46S

De SIP-T46S IP-telefoon is het ultieme communicatiemiddel voor drukke leidinggevenden en professionals. Naast het bieden van betere algehele prestaties dan de T46G, heeft dit apparaat een snellere interface met een rijk TFT-kleurenscherm met hoge resolutie. Gebouwd met Yealink Optima HD-technologie en breedbandcodec van Opus, maakt dit apparaat kristalheldere communicatie mogelijk. 

Yealink SIP- T31P

Superieure HD-audio, Betere communicatie
De Yealink T3-serie biedt afleidingsvrije communicatie met toonaangevende Smart Noise Filtering Technology, die een uitstekende geluidskwaliteit levert zonder vreemde geluiden en vloeiende gesprekken mogelijk maakt.

Yealink DECT IP Phone W60P

De Yealink DECT IP-telefoon W60P verbetert de communicatieproductiviteit voor werknemers die onderweg zijn in industrieën zoals warehousing, catering en retail, maar ook in fabrieksomgevingen. Klein maar krachtig, de DECT-basis W60B heeft 
geüpgradede hardware voor krachtige functies, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. De W60P is een bundel van W60B base en W56H handset, die eersteklas audiohelderheid en batterijduurzaamheid levert. De W60P is een ideale DECT-telefoonoplossing voor communicatie onderweg

Neem contact met ons op voor meer modellen en opties.