Yeastar Phone Management Systeem voor uw bedrijf.

Wintel is een trotse partner van Yeastar. Met de meeste installaties en onze toegewijde drive om de beste oplossingen te bieden aan bedrijven van elke omvang, zijn we ervan overtuigd dat we elk werk kunnen doen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van Yeastar-systemen met andere applicaties waardoor het gemakkelijker en geautomatiseerd wordt om taken gedaan te krijgen

Een compleet PBX-systeem,
Plus meer mogelijkheden

De verwachtingen van klanten zijn enorm gestegen. Speciaal gebouwd voor alle soorten bedrijven om aan meer geavanceerde communicatiebehoeften te voldoen, is het PBX-systeem uit de P-serie een geconvergeerd systeem om een reeks services rond te wikkelen, waaronder spraak, video, applicaties, samenwerking en meer.

Gebruik een Softphone voor uw Laptop of een Mobiele App als uw Extensie

Alle functies van kantooruitbreiding
Eén nummerbereik op elk apparaat
Bekijk de status van uw collega's
Een-op-een of groepschat met bestandsdeling

Geen IP Phone nodig. Uw extensie loopt met u mee.

Voicemails afspelen of transcriberen
Klik om te bellen vanaf elke webpagina
Bedrijfsbrede & persoonlijke contacten
Veilige toegang op afstand via door Yeastar geleverde domeinnaam

Ingebouwde Call Center Solutions

Callcentertelefonie hoeft niet duur of complex te zijn. P-Serie PBX introduceert een inkomende callcenteroplossing op maat om de productiviteit van agenten te optimaliseren en de klanttevredenheid op een budgetvriendelijke manier te verhogen.

Leid inkomende oproepen naar de juiste wachtrij en de juiste, beschikbare agent op basis van bepaalde strategieën die u hebt ingesteld.

In combinatie met ACD vraagt IVR bellers naar hun gewenste bestemmingen met aangepaste regels, waardoor kmo's grote hoeveelheden inkomende oproepen kunnen verwerken.

Houd elk telefoongesprek bij om de prestaties van uw agenten te verbeteren of om te voldoen aan wettelijke vereisten.

Bekijk real-time weergave van inkomende oproepen, agentstatus en andere wachtrijgerelateerde statistieken om u te helpen de oproepen efficiënt af te handelen.

Voor agenten en supervisors om intuïtief agent- en wachtrijactiviteiten in realtime te volgen en snel mogelijke problemen te identificeren.

Gebruik gedetailleerde statistische rapporten voor prestatiemetingen met meerdere dimensies en krijg diepgaande inzichten in efficiëntieverbetering.

Yeastar wordt geleverd met meer dan 400+ functies. Hier zijn een paar populaire functies:

Ongelimiteerde IVRs

Met onbeperkte IVR's kunt u uw geautomatiseerde begeleider uw klanten naar de juiste afdeling laten begeleiden. Ook tijdgebaseerde IVR's beschikbaar.

Call Detail Records

uw gespreksgegevens te laten rapporteren wanneer u het nodig hebt; van elke gebruiker en afdeling.

Call Forwarding
Sta toe dat inkomende gesprekken naar een gebelde partij, die anders niet beschikbaar zou zijn, wordt doorgestuurd naar een mobiele telefoon of ander telefoonnummer waar de gewenste opgeroepen partij zich bevindt. 


Call Routing
Een goed gespreks - routeringssysteem zorgt voor een efficiënte gespreksdistributie, zodat uw klanten altijd de juiste persoon kunnen bereiken op basis van het probleem dat ze bellen om op te lossen.

Least Cost Routing

Least Cost Routing vindt een goedkopere manier om telefoongesprekken te routeren tijdens communicatie. Programmeer Yeastar met alle mobiele telefoonproviders en laat Yeastar de goedkoopste manier kiezen om uw oproep te routeren en u te helpen meer te besparen.

Call Recording

Ontdek hoe uw personeel uw klanten helpt door gespreksopname in te schakelen. Voer audits uit en coach uw personeel om uw klanten beter te helpen.

Softphone / Mobile App
Installeer de gratis Yeastar Softphone voor PC of App voor Android en Iphone en neem je kantoorextensie mee. Werk overal en wees ook op reis bereikbaar.

Conferencing
Kies de manier waarop u vergadert met webconferencing, videoconferencing, IPPhone of softphone conferencing. Nu zijn er meer manieren om in contact te blijven met je collega's en klanten.

Neem contact met ons op voor een 
gratis presentatie en demo