• Wintel in samenwerking met Zoho introduceert...

Wat?

Wat is de Zoho Training Center?

De Zoho Training Center is een airconditioned multi functionele trainingsruimte, die volledig is uitgerust met de nieuwste smart TV, internet, comfortabel meubilair inclusief hapjes en drankjes en is ook gelegen in een rustige omgeving. 

Ons Zoho getrainde personeel staan nu klaar om u de beste trainingen te verzorgen in Suriname. 

Wie?

Voor wie is de Zoho Training Center bestemd?

De Zoho Training Center is bestemd voor alle Zoho gebruikers die een Service Level Agreement hebben met Wintel. Alle gebruikers hebben gratis toegang tot de training ruimte voor gratis trainingen van alle Zoho Applicaties. 

Bezoek www.zoho.com voor een overzicht van alle Zoho Applicaties.

Waarom?

Waarom een Zoho Training Center?

Wintel is de officiële partner van Zoho in Suriname. Als partner zijn wij gecommitteerd aan alle bestaande en nieuwe Zoho gebruikers, door professionele trainingen te verzorgen z.a. nieuwe modules, nieuwe applicaties, integraties met andere Apps of refresh trainingen voor nieuwe gebruikers.

Bekijk onze officiële benoeming als Zoho Partner op de website van Zoho.

Waar?

Waar is de Zoho Training Center gevestigd?

De Zoho Training Center is ondergebracht bij Wintel N.V. aan de Gompertstraat no 115, 1e Etage. Heeft u belangstelling voor trainingen dan kunt u eerst een afspraak maken met ons en wij zullen u graag inroosteren. 


U vindt ons snel en gemakkelijk op Google Maps


Hoe?

Hoe maak ik gebruik van de Zoho Training Center?

Als u eenmaal een Zoho gebruiker bent met een Service Level Agreement van Wintel dan heeft u recht op gratis trainingen. Maak eerst contact met ons en wij zullen u graag inroosteren. Maak nu contact met ons


Van tijd tot tijd zullen wij contact maken met alle Zoho gebruikers voor het steeds introduceren van nieuwe opties en modules op uw Zoho Applicatie.

Neem contact met ons op voor 
professionele ZOHO trainingen