Zoho Books - Het slimme boekhoudprogramma voor uw bedrijf.

Wintel is nu een officiële partner van Zoho. Unieke en krachtige softwaresuite om uw hele bedrijf te runnen. Bezoek www.zoho.com voor meer informatie.

Zoho Books is online boekhoudsoftware die uw financiën beheert, bedrijfsworkflows automatiseert en u helpt collectief te werken tussen afdelingen. 

Kies Zoho Books voor uw bedrijf en profiteer van de vele voordelen.

Facturen

Maak aangepaste facturen met één klik op de knop. Van het toevoegen van uw bedrijfslogo tot het wijzigen van lettertypen, pas factuursjablonen aan uw merk aan. 

Offertes

Maak ter plekke offertes en voeg contactgegevens, artikelgegevens en prijzen toe die u hebt opgeslagen in Zoho Books. Stuur offertes in seconden zodra een deal is gewonnen, waar u ook bent. 

Uitgaves

Blijf op de hoogte van uw uitgaven. Zoho Books biedt u één plek om uw uitgaven bij te houden, van de kantoorbenodigdheden die u elke maand aanschaft tot de dagvergoedingen voor werknemers. Houd uitgaven bij, categoriseer ze en factureer ze indien nodig aan uw klanten.

Voorraden

Organiseer uw voorraad met essentiële informatie zoals SKU, productafbeelding, leveranciersgegevens, kosten en voorraad bij de hand. 

Verkooporders

Personaliseer elke communicatie die u verzendt. Verkooporder kan worden aangepast met een merklogo, lettertype en kleur om aan te sluiten bij de stijl van uw bedrijf. 

Inkooporders

Vermijd mogelijke transactieverschillen met Zoho Books. Onze inkooporders volgen alle bestelde artikelen, evenals de overeengekomen prijs met de leverancier. 

Dashboards

Bekijk de details van uw inkomsten en uitgaven. Het dashboard toont u in één oogopslag uw totale vorderingen, verkopen, topuitgaven en meer.

Automatisering

Geen taken meer één voor één doen. Van het najagen van betalingen tot het verzenden van terugkerende facturen, maak een terugkerend profiel en laat Zoho Books automatisch transacties voor u verzenden. 

Mobiele App

Doe uw boekhouding onderweg met behulp van de gratis mobiele app voor IOS, Android en Windows. 

Wintel in samenwerking met Zoho introduceert de Zoho Training Center 

Professionele Zoho Trainingen in Suriname voor alle Zoho gebruikers van Wintel.

Voor meer informatie over de voordelen van Zoho Books bezoek: www.zohobooks.com
Meld u nu aan en gebruik Zoho Books als uw boekhoudsoftware voor uw bedrijf!