Welkom bij Zoho Commerce: alle tools die u nodig heeft om uw online winkel te bouwen en te lanceren.

Creëer en Lanceer uw eigen
Online Winkel met Zoho Commerce

"Zoho Commerce bevat alle tools die u nodig heeft om een website te bouwen, bestellingen te accepteren, inventaris bij te houden, betalingen te verwerken, verzending te beheren, uw merk op de markt te brengen en uw gegevens te analyseren."

Bouw een e-commerce website

Ontwerp zelf je webshop met onze drag-and-drop builder en professionele website templates. Bespaar op ontwikkelingskosten en start sneller met verkopen.


Beheer uw winkel

Zoho Commerce regelt alles voor u: orderbeheer, verzendintegratie, productcatalogi, betalingsgateways, SEO, e-mailautomatisering en meer.


Breng uw online winkel op de markt

Communiceer met klanten op hetzelfde dashboard om websitebezoekers te overtuigen, meer aankopen aan te moedigen en verloren verkopen terug te winnen. Neem weloverwogen beslissingen met geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden.

Enkele voordelen van Zoho Commerce

Voeg uw producten toe

Voeg uw producten toe of importeer ze, inclusief beschrijvingen, specificaties en afbeeldingen.

Kies je sjabloon

Onze sjablonen zijn ontworpen voor gemakkelijke navigatie op elk apparaat om een geweldige winkelervaring te garanderen.

Go Live

Of u nu een gratis subdomein van Zoho wilt krijgen, uw bestaande domein in kaart wilt brengen of een nieuw domein wilt kopen, het gaat allemaal moeiteloos. Voeg meerdere domeinen toe op basis van uw gemak.

Hosting en opslag ingebouwd

Houd uw website altijd in de lucht. Zoho biedt onbeperkte bandbreedte en bestandsopslag om aan al uw zakelijke vereisten te voldoen.

Uw eigen winkel stijl

Van het veranderen van de kleur van pictogrammen tot het vergroten van de breedte van kolommen en het aanpassen van de grootte van banners, neem de volledige controle over elk element en elke sectie op uw etalage.

Forms

Voeg met één klik op de knop formulieren toe aan uw etalage. Ontmoet uw publiek door naam- en e-mailvelden toe te voegen. Leid ze door naar een pagina van uw keuze bij opgave.

Menu's

Organiseer uw winkel beter door menu-items te maken. Voeg pagina's, links, producten, categorieën en zelfs collecties toe als menu-items. Herschik de bestaande menu's eenvoudig via slepen en neerzetten.

Multicurrency SRD, USD, Euro

We ondersteunen meer dan 160 valuta's, wat betekent dat u uw klanten over de hele wereld in staat kunt stellen prijzen in de valuta van hun voorkeur te bekijken. De definitieve betaling gebeurt in uw basisvaluta.

Webpages

Elk thema in uw sitebouwer wordt geleverd met 3 standaardpagina's: startpagina, contact en blog.Maar u kunt ook meerdere pagina's aan uw e-commerce winkel toevoegen op basis van uw specifieke vereisten.

Optimaliseer pagina's voor SEO's

Scoor hoog in zoekmachines met de ingebouwde SEO-functie van Zoho Commerce waarmee u uw pagina kunt optimaliseren voor SEO.

Filters

Verbeter de winkelervaring van uw klanten door hen verschillende productfilteropties te bieden, zoals attributen, specificaties, tags, merken, prijzen en kleuren.

Integreer met Zoho Books

automatiseer de bestellingen met de volledige integratie met Zoho Books die verkooporders, facturen en inventaris van al uw artikelen in uw winkel afhandelt.

Bent u gereed om uw online winkel te lanceren?
​Vul onderstaande formulier in voor een gratis presentatie en demo.

Wintel in samenwerking met Zoho introduceert de Zoho Training Center 

Professionele Zoho Trainingen in Suriname voor alle Zoho gebruikers van Wintel.