Beheer uw bedrijf met één Applicatie 

Welcome to Zoho Desk

Zoho Desk is een applicatie die het mogelijk maakt alle afdelingen in uw bedrijf te digitaliseren. Indien u bijvoorbeeld afdelingen heeft zoals Klanten Service, Administratie, Sales, Logistiek dan kunnen alle berichten in Zoho Desk belanden en degenen die aangesloten zijn kunnen een totaal overzicht hebben van deze berichten en deze ook op tijd behandelen.

Zoho Desk is ook Omnichannel. Dat wil zeggen dat behalve de Email kanaal ook andere kanalen aangesloten kunnen worden zoals Facebook, Whatsapp,  Website en telefoon waardoor alle berichten van al deze kanalen via een centraal applicatie binnenkomen. 

Alle Whatsapp-berichten kunnen nu in Zoho Desk terechtkomen en een afdeling of team kan helpen met deze tickets in plaats van één persoon te hebben die whatsapp-berichten voor uw bedrijf beantwoordt.

Wanneer klanten facebook direct messages sturen of wanneer ze reageren op een advertentie dan komen deze berichten als tickets in Zoho Desk terecht. Deze tickets kunnen automatisch worden toegewezen aan een persoon, team of afdeling.

Als u websitechats of andere chatmethoden aanbiedt, kunnen deze berichten ook in Zoho Desk terechtkomen, waardoor het voor uw personeel gemakkelijker wordt om uw klanten met één applicatie te helpen

Dankzij de gratis integratie tussen Yeastar IPPBX-telefoonsysteem en Zoho Desk kunnen telefoongesprekken van uw klanten automatisch worden omgezet in tickets. De agent kan caller id, 

emailadres en alle geregistreerde informatie van de klanten zien met een pop-up venster.

Laat uw klanten formulieren invullen op uw website en in plaats van dat uw formulieren per e-mail worden verzonden, laat u deze als tickets in Zoho Desk terechtkomen en worden toegewezen aan het juiste team of de juiste persoon

Maak handmatige tickets in Zoho Desk en definieer alle velden die nodig zijn om uw klanten te helpen. Wanneer je je notities digitaliseert als tickets dan vergeet je het nooit meer.

Elk ticket heeft een timer op basis van hoe u Zoho Desk configureert. Alle tickets worden geprioriteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw personeel alle verzoeken op tijd afhandelt.

Gebruik bestaande of creëer uw eigen rapporten en dashboards om krachtige gegevens over de efficiëntie van het personeelsbestand te verkrijgen en te anticiperen op welke afdeling uw aandacht nodig heeft

Wanneer u uw e-mails configureert met Zoho Desk, worden alle e-mails omgezet in tickets, waardoor het gemakkelijk is om de tickets van de ene afdeling naar de andere afdeling te verplaatsen.

Digitaliseer uw bedrijf door alle afdelingen te plaatsen in Zoho Desk (Bijv Finance, Sales, HR) . Tickets kunnen dan automatisch toegewezen worden naar de juiste afdeling, team of persoon.

Breng uw afdelingsproces in Zoho Desk en laat uw personeel de levenscyclus van een ticket van begin tot eind volgen met instructies over wat ze moeten doen wanneer een ticket aan hen wordt toegewezen.

Een gebruiker kan extra taken aanmaken binnen een ticket en deze taken toewijzen aan teamleden. Het is niet nodig om een andere toepassing te gebruiken om taken te beheren. Doe het allemaal met Zoho Desk


Wintel in samenwerking met Zoho introduceert de Zoho Training Center 

Professionele Zoho Trainingen in Suriname voor alle Zoho gebruikers van Wintel.

Maak contact met ons voor een gratis demo van 30 dagen