• Bescherm uw investering met een service level agreement

Tot uw dienst...

Wintel biedt fantastische oplossingen voor het onderhouden van bestaande of nieuwe netwerken, servers, computers en laptops. 


Zowel kleine- als middelgrote ondernemingen hebben een bestaand netwerk met server installatie en werkstation of hebben de behoefte om deze aan te sluiten teneinde files veilig uit te wisselen en back-ups te maken, voor verschillende print sharing opties en voor het verhogen van productiviteit en efficiëntie met emails, kalenders, contacts en tasks.  


Wij werken samen met u en uw IT-Personeel om uw bestaande netwerk of nieuwe apparatuur en applicaties te ondersteunen. 

Reken op ons...

Wintel is een ICT bedrijf dat wordt bijgestaan door een team van I.T. Deskundigen met meer  dan 24 jaar ervaring. Wij hebben bedrijven geholpen met het verhogen van hun productiviteit  en efficiëntie door nieuwe en innovatieve ICT technologie te installeren waarbij ook de kosten  laag worden gehouden door deze te onderhouden.  Indien u Wintel contracteert voor uw ICT oplossingen, krijgt u de volgende voordelen: 


  • Een Professionele I.T. Team. 
  • Assistentie op Afstand door Remote Login of Telephone Support. 
  • Ongelimiteerde uitrij diensten naar uw onderneming voor het oplossen van Software,  Hardware en Netwerk problemen. 
  • I.T. Consultancy

Heeft u een bestaand netwerk of heeft u een nieuw product aangeschaft bij Wintel, neem dan contact met ons op voor een service level agreement voor doorlopende ondersteuning.

Contact ons